ONTDEK DE PRACHTIGE OMGEVING VAN LANAKEN

oud-rekem
Boomgaard - DSC_1308
maastricht

Het knusse Oud-Rekem.

“Het mooiste dorp van Vlaanderen”

In 2008 werd Oud-Rekem door ‘Toerisme Vlaanderen’ bekroond tot  het ‘Het Mooiste Dorp van Vlaanderen’. Wanneer je er even rond wandelt, begrijp je meteen waarom… In de Maaslandse oase van rust, te midden van het groen, met een streepje cultuur, en op een steenworp van interessante steden, daar vind je Oud-Rekem. Met andere woorden, de ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg !

Praktische informatie

Wij wijzen je altijd de weg voor een leuke uitstap. Hiervoor bieden wij ook een gamma van wandel – en fietskaarten aan en vindt u tal van foldertjes met tips uit de omgeving.

Vraag ernaar bij je aankomst !

In de omgeving is het heerlijk fietsen. Het Maasland is immers gekend omwille van haar zeer goed onderhouden fietspaden. Hotel Boomgaard beschikt dan ook over een afgesloten fietsenstalling, met mogelijkheid om uw elektrische fiets op te laden.

Daarnaast stellen wij fietsen ter beschikking, mits reservatie minstens 48 uren voor de dag van aankomst. Reserveer hier uw fietsen.

historisch en cultureel

Lente in Oud-Rekem

De lente is weer in het land en dit betekent … het ideale moment voor een voorjaarsuitstapje naar Oud-Rekem ! De bloesems kleuren Oud-Rekem weer

Lees Meer »